Geschenkmanden

Jouw smaakvol cadeau

In Prik&Tik Geel-Westerlo in Zammel staan enkele cadeaumanden klaar, die kunt u meteen meenemen. Voor zo’n cadeaumand met wijn of bier komt u even binnen, en bent u zo weer buiten. Een prima last-minute cadeau-idee!

Geschenkmanden

Geschenkmand sterke drank

Of kom een exclusieve fles whisky, gin of andere sterke drank uitkiezen, uit een veel groter assortiment dan dat van de supermarkt. Je vindt vast de fles die de kenner zal bekoren, en waar hij slokje voor slokje van zal genieten.

Geschenkmanden

Bierpakket

Een bierpakket, een exclusieve fles, een cadeau voor een gin-tonicfan? We selecteren natuurlijk met plezier speciale bieren, wijnen en sterkedranken uit, helemaal naar de smaak van de gelukkige ontvanger. Zo’n bijzondere bestelling, laat ons die enkele dagen op voorhand weten, dan maken we er tijd voor.

Prik & Tik De Bierhal Zammel Geel

Of zonder alcohol

Een cadeau zonder alcohol? Waarom niet eens een verrassende frisdrankmand? Of wat lekkere chips en nootjes erbij. Ook snoeptaarten en leuke hebbedingen, zoals de juiste glazen of Coca-cola-gadgets, kun je bij ons kopen.

Een geschenkmand bestellen?

Je kan steeds in onze winkel een geschenkmand komen kopen. Gemakkelijker is dat je je geschenkmand op voorhand bestelt, dan maken wij hem met de grootste zorg voor je klaar en hoef jij niet te wachten.

Bestel uw geschenkmand vooraf