Water, frisdrank, sap en meer

Gekende merken … en verrassingen!

Gekende merken … en verrassingen!

Naast bieren, wijnen en sterkedranken zitten er natuurlijk ook honderden dranken zonder alcohol in ons assortiment.

Mineraalwater hebben we in allerlei variaties: plat, lichtbruisend of bruisend, met een smaakje, van Belgische, Franse, Duitse en Italiaanse bronnen. Bij ons vind je, naast de flessen van het eigen huismerk Prik&Tik, onder meer Chaudfontaine, Evian, Perrier, Spa, Vittel, San Pellegrino, Gerolsteiner, Tonisteiner, Val, ... 

Liever iets zoeter? Kies uit tientallen frisdranken en vruchtensappen. Smaken, variaties en verpakkingen die je niet in alle supermarkten vindt: Bionina, Fentimans, Weldenhof, Copeo ... Ook siropen en zuiveldranken, zoals Fristi en Cécemel kun je bij ons kopen. Allemaal in een klein flesje zoals op café, maar ook in grotere verpakkingen. En melk in flessen van Inza, ook dat vind je nog bij ons.

Prik & Tik De Bierhal Zammel Geel

Assortiment

In onze winkel kan je alle bekende merken van frisdranken, waters, tonics, etc terugvinden. Staat een bepaald merk niet in onderstaande lijst? Contacteer ons, wij kijken graag voor je na of we het gewenste product in ons aanbod hebben.

Merken (A-Z)


A

  • Alle Coca Cola dranken

L

  • Lipton

P

  • Pepsi
  • Prik & Tik huismerk

S

  • Schweppes
  • Spa

T

  • Tönissteiner

Een cadeaumand vol dranken zonder alcohol?

Door ons uitgebreide aanbod van non-alcoholische dranken zijn we staat in om leuke en originele geschenkmanden samen te stellen, met bijvoorbeeld bekende en minder-bekende frisdrank- of tonic-merken. 

Stel een cadeau met frisdrank en sap samen

Helemaal mee, als eerste!

Nieuwe producten, voordeelacties en aanbiedingen, proefsessies om naar uit te kijken … Schrijf je in voor de Fisser-nieuwsbrief, speciaal voor liefhebbers van een lekker, vol glas!