Onze winkel

Meer dan 3000 dranken in ons assortiment

Prik&Tik Geel-Westerlo

Westerloseweg 38 
2440 Geel

[email protected]
Voor The Single Malt Whisky Shop: [email protected] 

T: 014 54 57 54   
F: 014 54 07 54

 

Bekijk onze lijst van komende tastings en evenementen in de winkel!

The Single Malt Whisky Shop

We zijn fier op onze shop-in-shop gespecialiseerd in honderden whisky's. Bezoek The Single Malt Whisky Shop in onze Prik & Tik winkel en ontdek het grootste aanbod van whisky's in de regio. Met advies. 

Meer over onze whisky's

Openingsuren

Zo-Ma     Gesloten
Di-Vrij     8.30 - 18.30
Za           9.00 - 18.00

Volg ons op Facebook

Blijf op de hoogte van acties en promoties. Schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de pagina) of volgens via onze Facebook-pagina!

Facebook

Waarom Prik&Tik?

‘Prik’ staat voor koolzuurhoudend, ‘Tik’ voor alcohol. Prik&Tik voor de twee. Onze naam staat voor ons zeer ruime aanbod. Er zijn bijna 100 Prik&Tik-winkels, en die garanderen je allemaal

  • een onklopbaar assortiment frisdranken, speciale bieren en sterke dranken
  • altijd een Prik&Tik-winkel in je buurt
  • een ruime gratis parking
  • hartelijke en deskundige persoonlijke service
  • leuke acties en voordelige promo’s
     
Prik & Tik Geel Zammel

Je drank online bestellen?

Is het moeilijk om tot in onze winkel te raken? Bestel dan online via onze webshop.

Naar de Prik&Tik-webshop

Spaarkaart

Je voordelen als trouwe klant

Nee, gelukkig geen extra klantenkaart in je portefeuille. Na je registratie met je identiteitskaart worden je punten worden bijgehouden, na elke aankoop in de winkel. Je punten kun je volgen op Freedelity.be (of via een app). Eenvoudig, 100% veilig en met alle respect voor jouw privacy.

Hoe werkt het?

  1. Je registreert je in de winkel voor het Freedelity-spaarprogramma met je identiteitskaart. Je geeft je e-mailadres en GSM nummer, en klaar.
  2. Je krijgt een e-mail met je gebruikersnaam en paswoord. Zo kan je op je eigen pagina op freedelity.be checken hoeveel je al gespaard hebt. 
  3. Bij elke aankoop in een Prik&Tik-winkel krijg je nieuwe punten, als je even je identiteitskaart in de speciale en veilige ID-kaartlezer aan de kassa steekt. 

Punten sparen

Elke euro die je besteedt, levert een punt op. Op je verjaardag krijg je 25 extra punten, als je binnen de maand de e-mail die we je sturen aan de kassa toont. Je kunt geen punten sparen via aankopen in de Prik&Tik-webshop.

Kortingen en cadeaus

Voor 500 punten krijg je een waardebon van 5 euro (6 maanden geldig) of een fles wijn ter waarde van 5 euro. Voor 2500 punten krijg je een waardebon van 20 euro bij Vandenborre.
 

Prik & Tik Zammel Geel - Het team

Een biermand of een exclusieve fles wijn of sterke drank als geschenk?

Op zoek naar een leuk cadeau? In onze winkel heb je een ruime keuze uit geschenkmanden: bier, gin-tonic, wijn, sterkedrank of non-alcoholische geschenkmanden.

Vind bij ons het beste cadeau voor fijnproevers

Helemaal mee, als eerste!

Nieuwe producten, voordeelacties en aanbiedingen, proefsessies om naar uit te kijken … Schrijf je in voor de Fisser-nieuwsbrief, speciaal voor liefhebbers van een lekker, vol glas!